Казанлък
 
Севт Ауто

АКУМУЛАТОРИ Ennexy Gold Max Power

Ennexy GOLD MAX POWER 12v, 85Ah, 850A цена – 231лв
Ennexy GOLD MAX POWER 12v, 65Ah, 620A цена – 190лв
Ennexy GOLD MAX POWER 12v, 54Ah, 500A цена – 153лв
Ennexy GOLD MAX POWER 12v, 105Ah, 950A цена – 272лв

Премиум батерия с изключително висок стартов ток и максимално ниво на сигурност. 

Гаранция – 36 месеца

Серията Gold Max Power е необслужваема батерия, отговаряща на изискванията за първоначално вграждане на VW и BMW. Използва се технология 3D Grid, която подобрява издържливостта на батериите и гарантира минимален саморазряд.

Батериите Gold Max Power имат най-високата защита от протичане, дори при преобръщане, според изискванията за първоначално вграждане на водещите производители – двоен капак с допълнителни уплътнения на капачките и двустранна защита от взрив с Magic eye индикатор за заряд на акумулатора.

Подходящи са за монтаж както в двигателния отсег, така и в купето на автомобила. Стартовият ток и капацитетите им са сред най-високите в класа си.

Серия Gold Max Power е подходяща за всички автомобили и бусове без старт стоп, с високо ниво на оборудване и екстри, повишена консумация и интензивно потребление.

Акумулаторите Ennexy се произвеждат от един от водещите производители на акумулатори в Европа, с повече от 40 г. опит в производството на стартерни батерии за леки и тежки автомобили.

Предлагат на българския пазар от 2009 година и са сред разпознаваемите марки, с доказано качество на достъпна цена.

За да се възползва от гаранцията, купувачът има задължението да се яви в рамките на 10 дни от датата на закупуване на акумулатора в  упълномощен сервиз, указан в гаранционната карта, за проверка на електрическата инсталация на превозното средство, в което ще се използва батерията.